4-gangen afhaalmenu 22,23 en 24 januari ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­
 
 
zalmforelsmal

 

 

Beste ,

Restaurant Het Gerecht blijft u verwennen met heerlijke gerechten. Nog tijdelijk even thuis, maar wel genieten zoals u van ons gewend bent.

Ook voor aankomend weekend heeft Chef Cederik weer een heerlijk en culinair 4-gangen afhaalmenu voor u samengesteld. Bestelt u het menu voor 2 personen, dan krijgt u er ook een fles bubbels bij. Deze frizzante is gemaakt van 100% Cortese, een lokale druif uit de Piëmonte-streek in noord Italië. De Cherina leent zich uitstekend als aperitief, maar combineert ook met de Pompoen-curry soep.

Het 4-gangen afhaalmenu voor 22, 23 en 24 januari kost € 35,- per persoon en is inclusief amuse, voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht, nagerecht, friandise en brood. De gerechten worden koud geleverd en u krijgt een duidelijke beschrijving voor het opwarmen.

Bent u een wijnliefhebber? Bestel een fles bijpassende witte of rode wijn voor € 13,50

Bestellen kan tot uiterlijk vrijdag 22 januari 14.00 uur
Afhalen: vrijdag, zaterdag en zondag, 22, 23 en 24 januari, tussen 15.00 u en 17.00 uur
Bezorgen: vrijdag, zaterdag en zondag, 22, 23 en 24 januari, tussen 17.00 uur en 18.00 uur
Stuur een mail met uw bestelling naar info@bijhetgerecht.nl of bel naar 0475 315389
Betalen bij afhalen en bezorgen kan contant, via tikkie of pin.

 
kers-kokos-nagerecht_smalll
 

 

Afhaalmenu vrijdag 22-01, zaterdag 23-01 en zondag 24-01

 



Voorgerecht

Zalm, yuzu, koolrabi en aardappel met augurk

-------

Tussengerecht

Pompoen-curry soep met taugé en bosui

-------

Hoofdgerecht

Duo van Livar buikspek en zacht gegaard procureur met spitskool, bloemkool en Parmezaan-gnocchi's

-------

Nagerecht

Kokos, kersenmousse en vlierbloesem met een tuille van roze peper

-------

Extra's

Amuse: linzensalade met bleekselderij en wortel

Friandise: speculaas truffel en boterkoek

Inclusief brood en fles bubbels uit Piëmonte (1 fles per 2 personen)

-------

Prijs per persoon: € 35,-


 
 

Met Culinaire groet,

Restaurant Het Gerecht
Ellis & Cederik