Vernieuwde menukaart november ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­
 
 
rundertartaar

 

 

Beste ,

Kom ook in de maand november heerlijk genieten van de culinaire kunsten van chef Cederik. Met een steeds wisselende kaart kunnen wij ook altijd iets nieuws bieden aan onze terugkerende gasten. Met liefde en trots introduceren wij onze vernieuwde menukaart.
 

 

 

snoekbaars
 

 

Herfstmenu Het Gerecht 2019

 


Rundertartaar, knolselderij crème, vadouvan en kerrie vinaigrette, gepocheerd kwartelei en gepofte ui

-------

Snoekbaars, venkelsaus, saffraanrijst en venkelsalade met sinaasappel

-------

Kreeftravioli, nobashi garnaal, bleekselderijsalsa, rouille, en bisquesaus

-------

Zwijn haas met hazelnootkorst, jus van 5 spices en peterseliewortel crème

-------

Amandelmousse, appel gemarineerd in calvados, kaneelbeignet, kaneelroomijs


 

 

 

 

Menu 3 gangen (lunch en Diner)

__

Rundertartaar, Zwijn haas, Amandelmousse

€ 38,50

bijpassende wijn € 21,00

 

 

Menu 4 gangen (diner)

__

Rundertartaar, Snoekbaars, Zwijn haas, Amandelmousse

€ 48,50

bijpassende wijn € 28,00

 

 

Menu 5 gangen (diner)

__

Dit betreft het volledige Herfstmenu

€ 59,50

bijpassende wijn € 35,00

 
  Kaas i.p.v. dessert 5 euro supplement (Tip, glaasje madeira). Wees tijdig met het aangeven van allergieën, zo kan onze chef hier creatief mee omgaan. Voor aanpassingen in het menu kan een meerprijs geteld worden.  

 

fingerfood

 

 

Nieuwe openingstijden vanaf januari 2020

Maandag:
Diner: 17.30 u - 21.00 u
Dinsdag:
gesloten
Woensdag:
gesloten
Donderdag:
Diner: 17.30 u - 21.00 u
Vrijdag:
Lunch 12.00 u -14.00 u / diner 17.30 u - 21.00 u
Zaterdag:
Lunch 12.00 u -14.00 u / diner 17.30 u - 21.00 u
Zondag:
Lunch 12.00 u -14.00 u / diner 17.30 u - 21.00 u

Dinsdag en woensdag enkel voor groepen vanaf 10 personen. Contacteer ons voor de mogelijkheden via 0031(0)475 315 389 of mail naar info@bijhetgerecht.nl.

 
 
 
 
 

Met Culinaire groet,

Restaurant Het Gerecht
Ellis & Cederik