Vernieuwde menukaart en Italiaanse avond Umbrië ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­
 
 
holiday

 

 

Beste ,

Kom ook in de maand september heerlijk genieten van de culinaire kunsten van chef Cederik. Met een steeds wisselende kaart kunnen wij ook altijd iets nieuws bieden aan onze terugkerende
gasten. Met liefde en trots introduceren wij onze vernieuwde menukaart

 

 

food
 

 

Menu September 2019 Het gerecht

 


Makreelfilet, koolrabi appel salade en walnoot met een sinaasappelvinaigrette

———

Kabeljauw, linzen, pompoen en mossel met versus saus

———

Konijn gevuld met ganzenlever en zwarte pruimen, wortel in dragon olie en donkerbier saus

———

Wilde eend met rode biet, bloemkool en kerrie crème met vlierbessensaus

———

Peer, saffraan, toffee en witte chocolade ijs


 

 

 

 

Menu 3 gangen

__

Makreel, wilde eend en peer

€ 38,50

Bijpassende wijn 3 gangen € 19,50

 

 

Menu 4 gangen

__

Makreel, wilde eend, kabeljauw en peer

€ 48,50

Bijpassende wijn 4 gangen € 26,00

 

 

Menu 5 gangen

__

Betreft het hele menu

€ 59,50

Bijpassende wijn 5 gangen € 32,50

 
  Kaas i.p.v. dessert 5 euro supplement (Tip, glaasje madeira)  

 

 
 
 
 
Bezoek onze site voor de ‘volledige’ menukaart.

Gelieve het menu per tafel te bestellen om langere wachttijden te voorkomen. Wees tijdig met het
aangeven van allergieën, zo kan onze chef hier creatief mee omgaan. Voor aanpassingen in het
menu kan een meerprijs geteld worden.

 
 
 
 

 

 

Thema avond Umbrië 10 en 11 oktober 2019

 


Donderdag 10 en vrijdag 11 oktober vinden onze volgende thema avonden plaats. Deze keer
strijken we neer in Umbrië. De truffel is ook hier terug te vinden in de regionale gerechten net zoals
hazelnoten en Pecorino schapenkaas. Waar de streek (vooralsnog) minder bekend om staat zijn
de mooie wijnen. Flores Zanchi van het gelijknamig wijnhuis zal haar wijnen toelichten op beide
avonden.

De avonden starten vanaf 18.30 uur en we beginnen met een aperitief waar bijhorende hapjes
worden geserveerd. Tegen 19.00 uur gaan we aan tafel waar u wat uitleg krijgt over de streek,
wijnhuizen en wijnen, terwijl het viergangen menu geserveerd wordt.

Bij elke gang krijgt u speciaal geselecteerde wijn/spijs combinaties te proeven voor de prijs van
€85,- all-in (aperitief, tafelwater, 4 gangen menu, bijzondere wijnen en koffie als afsluiter).
Het worden boeiende, gastronomische maar ook leerzame avonden.

Schrijf u dan ook tijdig in want de plaatsen zijn beperkt.
Laat u verrassen door deze onbekende parel.

 

 

 

 

Winnaar gratis luncharrangement
voor 2 personen

 


Elke maand verloten we een gratis luncharrangement voor 2 personen onder alle abonnees van
onze digitale nieuwsbrief. De winnaar van de trekking in augustus is bekend.
Deze keer is Marcel Heijnens is de gelukkige!

 
 
 
 
 

Vakantiesluiting restaurant Het Gerecht


Vanaf 10 september t/m 19 september zijn wij gesloten en gaan ook wij genieten van een korte
welverdiende vakantie. Vanaf vrijdagavond 20 september aanstaande staan wij weer voor u klaar
en kunt u heerlijk genieten van de culinaire kunsten van chef Cederik, geserveerd door uw
gastvrouw Ellis die pas tevreden is als u dat bent.

Wilt u tijdens onze sluiting een reservering maken? Dat kan ook online via

 
 
 
 
 

Met Culinaire groet,

Restaurant Het Gerecht
Ellis & Cederik