|
|
Beste ,
Het asperge en aardbei seizoen is begonnen. De winkels en restaurants gaan volop aan de slag met deze prachtige producten, welke ook nog eens van eigen bodem komen! In deze nieuwsbrief lees je hoe wij met deze ingrediënten iets bijzonders doen.
|
|
|
|
|
Aspergeweek met Limburgse wijn
Van 8 t/m 12 juni serveren we bovenstaand aspergemenu met mocht het gewenst zijn, een mooie selectie aan Limburgse wijnen in het wijnarrangement. De reserveringen beginnen binnen te druppelen dus pak je kans!
|
|
|
|
|
Stap 1: Homemade aardbei vodka
We hebben onze eigen aardbei likeur gemaakt met rozemarijn en vodka. Dit hebben we 2 weken laten staan. Je zou er nog voor kunnen kiezen om suiker toe te voegen om het nog zoeter te maken.
|
|
|
|
|
|
|
stap 2: huisaperitief
Na die 2 weken hebben de aardbeien hun kleur en smaak afgegeven, en zien ze er zo uit.
|
|
|
|
|
|
|
stap 3: mix er een lekkere cocktail van
De basis is af, je kunt er alle kanten mee op door het te mixen met verschillende dranken. Wij maken er een frisse lente cocktail van met vlierbloesem tonic, limoen, munt en basilicum. Cheers!
|
|
|
|
|
|