Culinair recept van Chef Cederik voor thuis ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­ ͏ ‌     ­
 
 
paasen

 

 

Beste ,

Onlangs heeft Navenant een artikel in haar magazine geplaatst waarin Navenant aandacht schenkt aan Fresh Valley. Deze teler streeft ernaar de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden, met name door in te zetten op hergebruik in de breedste zin van het woord. Fresh Valley teelt ook heerlijke en duurzame trostomaten onder de merknaam L’Amuse waarmee Chef Cederik een heerlijk gerecht heeft gecreëerd. Het recept wil restaurant Het Gerecht graag met u delen.

Tomatenbouillon met snoeptomaatjes, Parmezaan schuim en basilicum

Wilt u thuis ook genieten van dit tomatengerecht met een sterk Italiaans tintje en beïnvloed door Oosterse smaken? Klik dan op de link voor het volledige artikel inclusief de bereidingswijze van zijn gerecht ‘Tomatenbouillon met snoeptomaatjes, Parmezaan schuim en basilicum’.


 

 

huiswijnen_small

 

 

Huiswijnen Het Gerecht in de spotlights

Het is u natuurlijk niet ontgaan dat alle restaurants voorlopig zijn gesloten tot 29 april 2020. Restaurant Het Gerecht biedt u daarom een alternatieve oplossing om toch heerlijk te kunnen eten, maar dan thuis. Ons nieuwe en aangepaste menu kunt u online bestellen en zelf ophalen of laten bezorgen. Dit kan tussen 17.00 uur en 19.30 uur van woensdag tot en met maandag.

Let op: Ons Paasmenu geldt alleen op Paaszondag en Paasmaandag en is alleen telefonisch te bestellen via 0475 315 389 of per e-mail.

Onze huiswijnen zijn nu tijdelijk verkrijgbaar tegen een gereduceerde prijs


Montelvini master brut prosecco - € 20
Een prachtige schitterende strogele kleur, met een fijne schuimlaag. De smaak is goed in balans dankzij de zuurtegraad die de aromatische frisheid versterkt, wat uiteindelijk resulteert in een zeer aangename smaak. Een frisse, jonge en zeer veelzijdige prosecco. Ideaal om te drinken bij lichte gerechten.
La Scelta di Angelina 100% Grillo - € 16
Levendige, frisse en kruidige wijn. aroma's van kruiden en bloesem met een toets van perzik. Deze past heel mooi bij de zeebaars.
Aymara - € 16
Fruitgedreven, elegant en op en top Chardonnay. Romige volle wijn die past bij Romige volle wijn die past bij de pastrami, kreeftensoep en de vis.
Flauta da Bartolo - € 18
In de mond domineert heerlijk sappig, rijp blauw en zwart fruit (bramen, cassis). Rond en soepel, mooie concentratie, elegante kruidentoets en energieke volle afdronk. Rond en soepel, mooie concentratie, elegante kruidentoets en energieke volle afdronk. Perfect voor bij de pastrami en de lamsbout!


 

 

 

 

Menu afhalen en bezorgen


 

Voorgerecht € 10,00

1. zeebaars tartaar | asperges | litchy | limoen
2. pastrami | aardappel | rode ui | wortel

———

Tussengerecht € 12,50

Kreeftensoep 0.5l | basilicum olie | gerookte zalm

———

Hoofdgerecht € 18,50

1. lamsbout | krieltjes | dopert | komijn saus | artisjok
2. zalm | schelvis | bleekselderij | prei | vispannetje

———

Dessert € 8,50

1. Chocolade moelleux | kersenmousse
2. Tartelette | rood fruit | pistache | witte chocolade

———


 
 

 

Paasmenu afhalen en bezorgen


 


Voorgerecht

zeebaars | asperges | litchy | limoen

———

Tussengerecht

bisque | basilicum olie | gerookte zalm

———

Hoofdgerecht

lamsbout | krieltjes | dopert | komijn saus | artisjok

———

Dessert

rood fruit | tartelette | pistache | witte chocolade

———


3 gangen €34,50
4 gangen €45,50

Het Paasmenu wordt ready to eat geleverd of afgehaald.
Brood en matcha cakeje voor bij de koffie wordt bijgeleverd.

———


 

 

 

Cadeaubon restaurant Het Gerecht

Wilt u iemand voor de Pasen nog verrassen met een leuk cadeau?

Laat uw familie, vrienden of collega’s na de crisis in de watten leggen bij restaurant Het Gerecht. Dat kan met onze cadeaubonnen vanaf € 25. Cadeaubonnen kunt u tijdens onze aangepaste openingstijden afhalen en betalen in het restaurant. Heeft u liever dat wij de cadeaubon voor u versturen? Geen enkel probleem! Bezoek onze website voor meer informatie over cadeaubonnen van Het Gerecht.

Tot slot willen we iedereen bedanken voor de hartverwarmende berichten en ondanks de omstandigheden waarin we ons allemaal bevinden, wensen we iedereen een fijn Pasen.


 
 
 
 
 

Met Culinaire groet,

Restaurant Het Gerecht
Ellis & Cederik