OVER ONS

ELLIS & CEDERIK

Met passie & plezier

Cederik en Ellis heten u van harte welkom in restaurant Het Gerecht. We willen een losse sfeer creëren waar verrassende smaakcombinaties van over de hele wereld samenkomen op het bord. Hier kan Ellis passende wijnen bij serveren en licht deze met veel plezier toe. Mensen een fijne middag of avond bezorgen, ze verrassen met mooie wijnen is haar ware passie.

Ellis kreeg de kriebels voor de gastronomie in de dorpsbrasserie waar ze al op vroege leeftijd de vaat stond te doen en af en toe de gasten mocht bedienen.

Cederik heeft veel ervaring opgedaan in het binnen en buitenland, en laat dit graag proeven aan zijn gasten. Met ons menu dat om de 6 weken verandert is hij altijd opzoek om mooie verse ingrediënten te combineren zonder dat “het gerecht” uit balans raakt.

We hebben elkaar leren kennen bij restaurant Toine Hermsen te Maastricht en vanaf toen is alles begonnen. Ellis in de bediening, nog in opleiding aan de hotelschool Ter duinen in Koksijde. Cederik net afgestudeerd aan de Cas Spijkers academie in Boxmeer.

Een aantal jaren daarna hebben we ook in andere gerenommeerde horeca zaken samengewerkt waaronder Restaurant Rantrèe en Hof de Draeck te Teuven.

We hadden samen de droom om ooit zelf een restaurant te openen, een droom die we nu mogen verwezenlijken hier in het oude centrum van Roermond,
hier in restaurant Het Gerecht.

ONS EIGEN RESTAURANT IN HET OUDE CENTRUM VAN ROERMOND

WELKOM BIJ RESTAURANT HET GERECHT

Nieuws

Ontvang het laatste nieuws van Restaurant Het Gerecht. Meld je nu aan.

Reserveren

U kunt weer reserveren vanaf 1 juni 2020
Maandag:
Diner: 17.00 u - 20.00 u
 
Woensdag:
Diner: 17.00 u - 20.00 u
 
Donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag:
Lunch: 12.00 u - 14.00 u
Diner: 17.00 u - 20.00 u

Wij accepteren

Betalingsmogelijkheden zijn Cash, pin, Maestro, Visa, American Express.

Het Gerecht

Heilige Geeststraat 27
6041 GB Roermond
 
+31 (0)475 315 389
 
info@bijhetgerecht.nl
www.bijhetgerecht.nl

Reserveren

Controleer hier of jouw gewenste tafel vrij is.