Het_Gerecht_terras

Het Gerecht heet u weer van harte welkom

Het lijkt alweer zolang geleden dat we ons eerste en zo succesvolle jaar graag met u wilden vieren met een speciaal jubileumdiner op 21 en 22 maart jongstleden. De corona-crisis die de hele wereld trof zorgde er voor dat alles op slot moest om de gezondheid van iedereen zo goed mogelijk te beschermen. Ook wij moesten onze deuren plotseling sluiten en daar hadden we uiteraard alle begrip voor.

Nieuw menu vanaf 1 juni

Na maanden in spanning te hebben gezeten ‘hoe nu verder’ mogen we eindelijk weer doen waar we goed in zijn: onze gasten verwennen met heerlijke gerechten en wijnen. Tijdens de lockdown hebben we echter niet stil gezeten en ons restaurant compleet voorbereid op de nieuwe anderhalve meter samenleving die voorlopig noodzakelijk is. Chef Cederik heeft weer een prachtig mooi menu voor juni samengesteld. U kunt bij Het Gerecht weer heerlijk dineren en zowel binnen als buiten op ons gloednieuw terras.

Breek-de-week menu op woensdagavond

Vanaf 1 juni zijn we ook op woensdagavonden geopend en serveren wij ons “breek-de-week” menu, een licht 3-gangen verrassingsmenu inclusief alcoholvrij arrangement. Uiteraard mogen de wijnliefhebbers het alcoholvrije arrangement ook ruilen voor een wijnarrangement.

Het verrassingsmenu inclusief alcoholvrij arrangement, water en koffie: € 50,-
Het verrassingsmenu inclusief wijn arrangement, water en koffie: € 60,-

Corona maatregelen

Restaurant Het Gerecht houdt zich natuurlijk aan de richtlijnen die door het RIVM zijn opgesteld. Bij reserveringen moeten we ook enkele vragen stellen voor de veiligheid van onze gasten en onszelf. Komt u in een gezelschap van 3 personen of meer, dan stellen we de volgende vraag:

Is er sprake van een gezamenlijk huishouden?

U bent een gezamenlijk huishouden wanneer partners (getrouwd, geregistreerd partner of anders, en kinderen, ouders en grootouders staan ingeschreven op hetzelfde adres. Is dit niet het geval? Dan bent u ook van harte welkom, maar dan geldt de 1,5 meter regel waar we zowel binnen als buiten op het terras rekening mee houden.

Ook staan er in en om het restaurant (nabij deurklinken) voldoende desinfectie pompjes voor uw en onze veiligheid. U wordt verzocht om gebruik te maken van onze desinfectiemiddelen bij:

– Binnenkomst
– Toilet bezoek
– Gebruik van het pinapparaat
– Vertrek

Zo maken we er samen een verantwoorde heropening van!

Lekker dineren, maar dan thuis

Valt u in één van de risicogroepen en wilt u toch nog even wachten met uit eten? Of wilt u gewoon graag thuis een keer lekker eten zonder te koken? Restaurant Het Gerecht is voorlopig ook aangesloten bij thuisbezorgd.nl. Wanneer u woonachtig bent in postcodegebied 6041 (Roermond), dan bezorgen wij ook graag een heerlijk en ‘aangepast menu’ menu bij u thuis.