Interview voor Ondernemend Roermond door Rob Smits van ‘t Gebaortehoes

Restaurant Het Gerecht bestaat al heel wat jaartjes en is in Roermond en omstreken natuurlijk redelijk bekend. Maar.. wat nog lang niet iedereen weet is dat het restaurant, gelegen in het oude centrum van de stad, onlangs grondig is verbouwd door twee nieuwe, jonge en ambitieuze eigenaren. We zijn apetrots op het eindresultaat en we krijgen ook hele positieve reacties van onze gasten.

Ons vernieuwde restaurant is in maart 2019 heropend en Dagblad de Limburger, Chapeau en Navenant hebben ons en restaurant Het Gerecht inmiddels in de spotlights gezet. Vooral in de beginperiode is elke vorm van publiciteit natuurlijk van harte welkom. Op 12 juni jongstleden zijn we in ons restaurant geïnterviewd door Rob Smits van ’t Gebaortehoes. Binnenkort verschijnt het complete interview op de webpagina van Ondernemend Roermond.

Ondernemend Roermond laat onder andere zien wat Roermond qua ondernemingen te bieden heeft. In het interview vertellen we waarom we juist voor Roermond hebben gekozen om onze droom “een eigen restaurant” waar te maken. We leggen ook uit waar ons vernieuwde restaurant ‘Het Gerecht’ voor staat.

We gaan wat dieper in op ons concept en de specials van restaurant Het Gerecht. Naast heerlijke gerechten op de kaart kunnen gasten bijvoorbeeld iedere maandagavond genieten van onze Social Dish menu en op donderdagavond van ons Shared Dining menu.

Op de foto, die tijdens het interview met Rob Smits is gemaakt, is te zien hoe Chef Cederik een gerecht voor Shared Dining aan het bereiden is. Kijk het volledige interview op de website van ondernemendroermond.com.

Op onze eigen website is natuurlijk ook informatie te vinden over ons verrassingsmenu Social Dish en ons tafeltje vol menu Shared Dining.

U bent van harte welkom!

Ellis en Cederik

Maak ook kans op een lunch voor 2 personen