Navenant_Het_Gerecht

Navenant – Maak kans op een lunch voor 2 personen

“Time flies when you’re having fun” geldt zeker voor ons. Restaurant Het Gerecht draait inmiddels al weer twee maanden op volle toeren. De afgelopen week kregen we van onze collegeondernemers in de straat geheel onverwachts een prachtig boeket bloemen overhandigd. Intussen voelen we ons ook echt welkom in de straat en thuis in het Roermondse.

Dagblad De Limburger en Chapeau hebben ons nieuwe restaurant al een keer in de schijnwerpers gezet met een mooi artikel. Nu was het de beurt aan het Navenant Magazine, hét lifestyle magazine over genieten in Nederlands- en Belgisch Limburg.

Onze gasten laten genieten en die “WOW” reactie op hun gezicht is waar we het natuurlijk allemaal voor doen. In de Mei-editie van Navenant, met tekst van Patrick Kannberg en foto’s van Jean-Pierre Geusens leest u hoe onze droom werkelijkheid is geworden met de overname van restaurant Het Gerecht. Maar ook waar ons restaurant voor staat en welke culinaire kunsten u van Chef Cederik kunt verwachten. Wij zijn pas tevreden als de gasten tevreden huiswaarts keren.

Maak kans op een lunch voor 2 personen bij restaurant Het Gerecht

Wilt u graag weten hoe u kans maakt op een heerlijke lunch voor 2 personen bij restaurant Het Gerecht? Lees dan het interview in Navenant Magazine! Deze actie loopt tot en met 31-12-2019.

U bent van harte welkom!


Ellis en Cederik

Maak kans op een lunch voor 2 personen