wildavond_het_gerecht

Wildavond 29-30-31 oktober

Wildavonden Het Gerecht verlengd

De eerste herfstkleuren zijn inmiddels zichtbaar en de avonden worden weer langer en frisser. Ook Culinair Nederland kijkt uit naar dit moment. Het zogenaamde ‘Culinaire Wildseizoen’ begint namelijk op 15 oktober en is één van de belangrijkste culinaire seizoenen in Nederland.

Wegens grote belangstelling organiseert Restaurant Het Gerecht op 29, 30 én 31 oktober drie wildavonden om het seizoen in te luiden! Chef Cederik maakt ook van de gelegenheid gebruik om een aantal nieuwe dingen te introduceren.

Wildavond Het Gerecht op 29, 30 en 31 oktober

Het Gerecht serveert een speciaal 5-gangen menu a € 60,- exclusief dranken of € 105,- all-in, inclusief huisaperitief, wijn, water en koffie.

Aanvang met een aperitief en amuses is om 18.30 uur.

Bent u een wildliefhebber? Reserveer snel en u bent verzekerd van een tafel én een heerlijke avond. Vanwege de corona-maatregelen zijn de zitplaatsen namelijk beperkt. Restaurant Het Gerecht stelt alles in het werk om aan de maatregelen te blijven voldoen. Er staan genoeg desinfectie pompjes tot uw beschikking en er is voldoende ruimte tussen de tafels.

Wilt u een exclusieve Wildavond beleven? Reserveer dan nu online of telefonisch via 0475-315389

Foto: Navenant

Navenant