thema-avond-restaurant-het-gerecht

Thema-avond Zuid-Amerika 16 en 17 mei 2019

Na een grondige verbouwing werd restaurant Het Gerecht in Roermond heropend op 22 maart jongstleden door de nieuwe eigenaren Ellis en Cederik. In het intieme restaurant met open keuken verwent Cederik u met wereldse smaken, met als basis de Franse Keuken.

Ellis ontvangt u hartelijk met verrassende wijnarrangementen. Laat u verwennen bij Het Gerecht en kom heerlijk lunchen en dineren vanaf donderdag tot en met maandag.

Wereldse smaken uit Zuid-Amerika

Op 16 en 17 mei 2019 gaan de eerste thema-avonden bij restaurant Het Gerecht van start. Deze thema-avonden staan geheel in het teken van Zuid-Amerika. Cederik trakteert u op verrassende Zuid-Amerikaanse gerechten met als thema Peru, Cuba, Argentinië en Puerto Rico. Ellis, uw gastvrouw, schenkt heerlijke en bijpassende wijnen uit Chili en Argentinië.

Uw avond bij Het Gerecht begint met een heerlijke Cuba libre en amuses. Wilt u liever een ander drankje? Dat kan natuurlijk ook! Bij mooi weer serveert Ellis het aperitief met amuses buiten op het mooie en sfeervolle terras van restaurant Het Gerecht.

De binnenkomst voor de eerste thema-avonden op 16 en 17 mei is tussen 18.30 uur en 19.00 uur. De prijs van het 4-gangen Zuid-Amerika menu is € 48,50. Het menu inclusief aperitief, wijnen, water en koffie is € 75,-

Reserveren kan tot 10 mei 2019.

Hopelijk tot dan!
Ellis en Cederik

Menu downloaden
Thema-avond reserveren